| Autor |
Wiadomo艣膰 |
|
Anna
|
Temat postu: OPOLSKIE Wys艂any: Sob, 11 Gru 2004 10:44 |
|
| Forumowicz |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Pi膮, 10 Gru 2004 12:32 Posty: 503 Zdj臋cia: 55 Miejscowo艣膰: Szczecin
|
Zapraszam do wpisywania nazwisk, adres贸w i telefon贸w weterynarzy, kt贸rych uwa偶acie za godnych polecenia w waszym mie艣cie. 
_________________ Pozdrawiamy serdecznie
Ania, Marek, Anulka i Shogun 
|
|
 |
|
 |
|
kasia i tomek
|
Temat postu: Wys艂any: Czw, 17 Lip 2008 19:03 |
|
| Bywalec |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Pi膮, 07 Kwi 2006 20:49 Posty: 181 Zdj臋cia: 9 Miejscowo艣膰: Giera艂towice/k. K臋dzierzyna-Ko藕la
|
na naszym tereniw godna polecenia jest
Lecznica dla Zwierz膮t ARA
ul.Plebiscytowa 7
K臋dzierzyn-Ko藕le
077 4814 694
"przetestowa艂am" ju偶 kilku wet贸w w k臋dzierzynie i trafi艂am do nich bardzo szybko zdiagnozowali problemy sk贸rne Chesterka w zwsz艂ym roku i teraz Herki,Gabinet wyposa偶ony dobrze rtg i usg na miesjcu jak r贸wnie偶 sala operacyjna, polecam 
_________________ pozdrowionka dla wszystkich marszczuszk贸w i ich w艂a艣cicieli
www.chesterhera.republika.pl
|
|
 |
|
 |
|
terka
|
Temat postu: Wys艂any: Czw, 17 Lip 2008 19:11 |
|
| Shar-Pei Maniak |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Pi膮, 18 Mar 2005 2:36 Posty: 1339 Zdj臋cia: 27 Miejscowo艣膰: Zdzieszowice
|
kasia i tomek  艣wi臋ta racja
To tak偶e nasi weci, kt贸rzy dali Bezanowi drugie 偶ycie, pomagaj膮 w ka偶dej sytuacji
Zawsze mog臋 do nich dzwoni膰, maj膮 艣wi臋t膮 cierpliwo艣膰 do mnie a jestem raczej upierdliwa , nigdy nas nie zawiedli 
_________________ Gdyby艣 mia艂 Bo偶e woln膮 chwil臋,
Powiedzmy nudz膮c si臋 w sobot臋,
To by艣my bardzo poprosili,
O co艣 na katar i G艁UPOT臉 !!!
Grzegorz Turnau "Apteka Marzenie"

|
|
 |
|
 |
|
shiwa
|
Temat postu: Wys艂any: Wto, 15 Gru 2009 19:59 |
|
| Nowy |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Nie, 22 Lis 2009 20:26 Posty: 15 Zdj臋cia: 10 Miejscowo艣膰: OPOLE
|
Szukam dobrego weterynarza w Opolu!! Nie do konca wierz臋 weterynarzowi kt贸ry w tej chwili zajmuje si臋 psink膮... na samym starcie zapyta艂 co mi przysz艂o do g艂owy 偶e akurat ten pies? 偶e 艣mierdzi, 偶e choroby itp. Jakos mnie do siebie nie przekona艂. Bardzo prosze o jakies namiary  ( oby nie by艂 potrzebny )
|
|
 |
|
 |
|
terka
|
Temat postu: Wys艂any: Wto, 15 Gru 2009 22:33 |
|
| Shar-Pei Maniak |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Pi膮, 18 Mar 2005 2:36 Posty: 1339 Zdj臋cia: 27 Miejscowo艣膰: Zdzieszowice
|
Jacek Iwaszkiewicz !!!!!! Na 1000%  Przyjmuje na ZWM, obok Astora.

|
|
 |
|
 |
|
shiwa
|
Temat postu: Wys艂any: Wto, 15 Gru 2009 22:38 |
|
| Nowy |
 |
 |
|
|
|
a ja jad臋 z ma艂膮 przez p贸艂 Opola???a ja mieszkam ko艂o Astora!!! tylko z drugiej strony sk膮d mog艂am wiedzie膰 偶e jest dobry  skoro to m贸j pierwszy piecho w 偶yciu
|
|
 |
|
 |
|
terka
|
Temat postu: Wys艂any: Wto, 15 Gru 2009 22:43 |
|
| Shar-Pei Maniak |
 |
 |
|
|
|
Pozdr贸w Jacka od nas, to nasz kolego z liceum 

|
|
 |
|
 |
|
maczekx
|
Temat postu: Wys艂any: 艢ro, 16 Gru 2009 19:56 |
|
| Bywalec |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Nie, 14 Gru 2008 22:30 Posty: 227 Zdj臋cia: 76 Miejscowo艣膰: Opole
|
|
Polecam lecznic臋 "Na Wiejskiej"-dobrzy lekarze, znaj膮 ras臋 i czynne ca艂膮 dob臋.Wjazd jest od Rzeszowskiej.
_________________ Je艣li Tw贸j 艣wiat run膮艂 w gruzy, kup sobie psa. Wtedy Ty b臋dziesz jego 艣wiatem...
----------------------------------------------------
Ce qu'ily a de mieux l'homme, c'est le chien
|
|
 |
|
 |
|
shiwa
|
Temat postu: Wys艂any: 艢ro, 16 Gru 2009 23:13 |
|
| Nowy |
 |
 |
|
|
|
|
Ta lecznica chyba jest nowa?Wiem gdzie jest ale nie s艂ysza艂am jeszcze 偶adnej opini na jej temat, ale skoro polecasz
|
|
 |
|
 |
|
maczekx
|
Temat postu: Wys艂any: Czw, 17 Gru 2009 19:17 |
|
| Bywalec |
 |
 |
|
|
|
To nowa lecznica, ale do艣wiadczeni pracownicy, pracowali wcze艣niej w Bielsku-Bia艂ej. 呕aden weterynarz do tej pory nie sugerowa艂 mi zrobienia bada艅 tarczycy u mojego Ta艣ka, cho膰 m贸wi艂am, 偶e si臋 drapie, wygryza 艂apy i wypada mu bardzo sier艣膰. A poniewa偶 wci膮偶 walcz臋 z nu偶e艅cem, wszystko spada艂o na jego karb. To w艂a艣nie oni wpadli na tarczyc臋 i okaza艂o si臋, 偶e Tasiek ma wielka niedoczynno艣膰 i musi bra膰 hormony. Juz jest troszk臋 lepiej.
Ale jeszcze w temacie-niech Ci臋 tylko wszystkie mo偶liwe duchy broni膮 przed Tymowiczem 
_________________ Je艣li Tw贸j 艣wiat run膮艂 w gruzy, kup sobie psa. Wtedy Ty b臋dziesz jego 艣wiatem...
|
|
 |
|
 |
|
shiwa
|
Temat postu: Wys艂any: Czw, 17 Gru 2009 19:35 |
|
| Nowy |
 |
 |
|
|
|
|
W艂a艣nie do niego chodzi艂am ale nie bardzo mi odpowiada. Nie bardzo chyba si臋 zna na tej rasie. Chcia艂am si臋 dowiedzie膰 czy Shiva musi mie膰 korekt臋 powiek a on ju偶 drugi tydzie艅 leczy jej stan zapalny oczu( kt贸rego wg mnie nie ma )
|
|
 |
|
 |
|
wkur
|
Temat postu: Wys艂any: Wto, 22 Gru 2009 8:40 |
|
| Shar-Pei Maniak |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
maczekx
|
Temat postu: Wys艂any: Pi膮, 25 Gru 2009 17:07 |
|
| Bywalec |
 |
 |
|
|
|
wkur-bardzo dzi臋kuj臋 
|
|
 |
|
 |
|
shiwa
|
Temat postu: Wys艂any: Nie, 27 Gru 2009 11:14 |
|
| Nowy |
 |
 |
|
|
|
Na dzie艅 dzisiejszy ju偶 wiem 偶e leczenie stanu zapalnego nie by艂o konieczne a w艂a艣ciwie bezsensowne bo takiego nie by艂o,Shiva ma wszystko ok z oczami 
|
|
 |
|
 |
|
rudzienka7
|
Temat postu: Wys艂any: Sob, 30 Sty 2010 20:56 |
|
| Forumowicz |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Wto, 17 Lip 2007 13:34 Posty: 527 Zdj臋cia: 58 Miejscowo艣膰: Kluczbork
|
Teraz ja polec臋 naszego weta. Chodzili艣my do wielu w Opolu ale tylko jeden wiedzia艂 co zrobi膰 z naszym dziwol膮giem Dr. Miros艂aw Tarka przyjmuj臋 na Strzelc贸w Bytomskich. Nawet napisz臋 "Gor膮co Polecam" ( jak w reklamie  )
_________________ Ratuj膮c jednego psa, nie zmienimy 艣wiata...ale 艣wiat zmieni si臋 dla tego jednego psa.
Lord, help me be the person my dog thinks I am...
|
|
 |
|
 |
|
Victoria81
|
Temat postu: Wys艂any: Sob, 30 Sty 2010 22:48 |
|
| Forumowicz |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Czw, 27 Lip 2006 21:48 Posty: 884 Zdj臋cia: 325 Miejscowo艣膰: Szczecin
|
rudzienka7 napisa艂(a): Miros艂aw Tarka
Wg艂臋biaj膮c si臋 w r贸偶ne tematy zwi膮zane ze zdrowiem ps贸w, przy okazji trafi艂am na jego Alternatywne Metody Leczenia .
http://weterynarzopole.pl/.
_________________ "Pies to jedyna istota na 艣wiecie, kt贸ra bardziej kocha Ciebie ni偶 samego siebie" J.Billings Zawsze b臋dziesz w moim sercu, wierny przyjacielu. POWSTRZYMAJ ZABIJANIE PS脫W-STOP KILLING DOGS !!! http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/
|
|
 |
|
 |
|
rudzienka7
|
Temat postu: Wys艂any: Pi膮, 05 Lut 2010 16:15 |
|
| Forumowicz |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Wto, 17 Lip 2007 13:34 Posty: 527 Zdj臋cia: 58 Miejscowo艣膰: Kluczbork
|
Cytuj: Wg艂臋biaj膮c si臋 w r贸偶ne tematy zwi膮zane ze zdrowiem ps贸w, przy okazji trafi艂am na jego Alternatywne Metody Leczenia . http://weterynarzopole.pl/.
My na przyk艂ad korzystali艣my z Biorezonansu.
_________________ Ratuj膮c jednego psa, nie zmienimy 艣wiata...ale 艣wiat zmieni si臋 dla tego jednego psa.
Lord, help me be the person my dog thinks I am...
|
|
 |
|
 |
|