Zarejestruj si臋    Zaloguj si臋   
Forum    Szukaj    FAQ   Galeria

Strona g艂贸wna » Og艂oszenia » POMOC !!!

Strona 1 z 1 [ 2 posty(贸w) ] 

Autor Wiadomo艣膰
 Temat postu: Potrzebny kochajacy dom dla czarnego Shar Pei'a
 Post Wys艂any: Wto, 16 Lut 2010 12:30 
Nowy
Nowy

Witam serdecznie,
Prosze wszystkich Was zalogowanych na tym forum o pomoc. Znajomy poprosil mnie o znalezienie domu dla jego wlasnego psa: 5-cio letniego samca (niestety bezpapierowego) Shar Pei. Ja zajmuje sie adopcjami bullterrierow wiec zasady znam.
Powod oddania: sytuacja rodzinna obecnego wlasciciela zmusila go do zamieszkania z matka gdzie jest juz jamnik. Psy sie nie dogaduja. Jamnik cale dnie ujada, pani nier interweniuje, wlasciciela Shar Peia nie ma i jest meksyk. Pies cale zycie mieszkal w domu z ludzmi i w艣r贸d dzieci (dw贸jki dzieci). Nie przejawia agresji do dzieciakow.

O psie:
Pies nie ma rodowodu, ma 5-lat. Generalnie jest zdrowy, pod sta艂膮 opiek膮 weterynarza (jest ksi膮偶eczka dl przyszlego wlasciciela). Zaszczepiony, odrobaczony. Przed adopcja bedzie wykastrowany i za ten zabieg placi obecny wlasciciel. Bedzie sporzadzona umowa zrzeczenia psa na nowego wlasciciela. Zdrowy i zadbany, karmiony pierwotnie Eukanuba, teraz jej zamniennikiem (cos dla alergikow ale nie pamietam nazwy). Nie chorowa艂, chodz czasem cierpi na "goraczke Shar Pei". nie znam tej rasy wiec prosze wybaczcie mi jesli o czyms istotnym nie napisalam.

Teraz troche o jego zachowaniu. Pies byl chowany w domu, ale za mlodego zostal pogryziony przez On'ka, wiec nie lubi du偶ych psow. Moze wystartowac z zebami. Duze bydlo domowe traktuje jak duze psy. Co do zwierzat futerkowych nie byl sprawdzany.

Pies aktualnie przybywa w domu ale to kwestia czasu kiedy znowu wyladuje w hotelu. Wlasciciel chcial go oddac komus kto rasy nie zna i na dodatek bez kastracji. Wybilam mu to z glowy.
Pies jest w Wawie i kazdy zainteresowany moze go obejrzec na Grochowie.
B臋dzie oddany z 20 kg workiem karmy, pelnym ekwipunkiem, wychuchany i wycacany.

Prosze, pomozcie.....

G贸ra 
 Temat postu: Re: Potrzebny kochajacy dom dla czarnego Shar Pei'a
 Post Wys艂any: Wto, 16 Lut 2010 17:52 
Aktywny
Aktywny
Awatar u偶ytkownika

Zdj臋cia: 84
Miejscowo艣膰: Hof/Niemcy- Poznan
antenka napisa艂(a):
Nie chorowa艂, chodz czasem cierpi na "goraczke Shar Pei".

B臋dzie oddany z 20 kg workiem karmy, pelnym ekwipunkiem, wychuchany i wycacany.

Wychuchany, wycacany i z goraczka Shar Pei

Goraczka Shar pei to jest choroba i to powazna!!!
Mam nadzieje ze mimo to piesek znajdzie jak najszybciej odpowiedzialny dom.

Alina i Gomez

G贸ra 
Wy艣wietl posty z poprzednich:  Sortuj wed艂ug  

Strona 1 z 1 [ 2 posty(贸w) ] 

Strona g艂贸wna » Og艂oszenia » POMOC !!!

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 0 go艣ci

Nie mo偶esz zak艂ada膰 nowych temat贸w na tym forum
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach na tym forum
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w na tym forum

Szukaj:
Skocz do: