| Autor |
Wiadomo艣膰 |
|
karpik
|
Temat postu: Moja suczka Melani. Operacja Wys艂any: Pi膮, 19 Lut 2010 21:18 |
|
| Nowy |
 |
|
|
|
Witam wszystkich.
Nie dawno kupi艂em sobie suczke sher pei i Jest Piekna i zdrowa szybko ro艣nie itp. Ma 3,5 miesi膮ca i kupuj膮c j膮 dowiedzia艂em si臋 od by艂ej w艂a艣cicielki i偶 przesz艂a zabieg na oczy i ju偶 wszystko jest ok. Ale ropa z jej oczu dalej lecia艂a i zaniepokoi艂o mnie to bardzo i postanowi艂em co艣 z Tym zrobi膰 i uda艂em sie do weterynarza i okaza艂o si臋 i偶 zabieg kt贸ry przesz艂a jest 藕le wykonany i w obu oczkach ma rz臋sy zawini臋te do 艣rodka  I teraz w 艣rode 24.02 ma mie膰 kolejna operacje kt贸ra ma ju偶 ten problem zniwelowa膰:) lecz boje si臋 偶e co艣 p贸jdzie nie tak poniewa偶 wiadomo jak to jest jak si臋 poprawia zepsut膮 robote po kim艣  .
A to jej zdj臋cie troche ju偶 ma bo od tamtego czasu podros艂o si臋 jej
FOTO
|
|
 |
|
 |
|
muszkieterka2
|
Temat postu: Wys艂any: Pi膮, 19 Lut 2010 21:24 |
|
| Forumowicz |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Pon, 24 Mar 2008 1:42 Posty: 798 Zdj臋cia: 72 Miejscowo艣膰: Poznan
|
Operacje???....co masz na mysli???....a moze zwyk艂e podwi膮zanie wystarczy....nie pozw贸l aby bez porzeby by艂a ci臋ta...
Z jakiej hodowli masz sunie?....pochwal sie troszke 
_________________ Pies powinien mie膰 wi臋cej praw ni偶 cz艂owiek, jest bowiem jednostk膮 zdecydowanie szlachetniejsz膮...
Monika i Yoko
|
|
 |
|
 |
|
karpik
|
Temat postu: Wys艂any: Pi膮, 19 Lut 2010 21:31 |
|
| Nowy |
 |
|
|
|
Trzeba operowa膰  bo ma ca艂kowicie rz臋sy po stonie oka i podwi膮zanie nic nie da
A kupi艂em j膮 na allegro od Pani z Sulechowa, ale nie widzia艂em tej hodowli bo mi j膮 powioz艂a do Zielonej G贸ry. Ale wydaje mi si臋 i偶 to nie jest nawet hodowla tylko po prostu oszczeni艂a jej si臋 bo mi pisa艂a 偶e rodzice do wgl膮du w domu  Melani bez rodowodu i da艂em za ni膮 raczej 艣mieszne pieni膮dze bo 500z艂
|
|
 |
|
 |
|
muszkieterka2
|
Temat postu: Wys艂any: Pi膮, 19 Lut 2010 21:44 |
|
| Forumowicz |
 |
 |
|
|
|
|
_________________ Pies powinien mie膰 wi臋cej praw ni偶 cz艂owiek, jest bowiem jednostk膮 zdecydowanie szlachetniejsz膮...
Monika i Yoko
|
|
 |
|
 |
|
karpik
|
Temat postu: Wys艂any: Sob, 20 Lut 2010 0:15 |
|
| Nowy |
 |
|
|
|
|
sama sobie na to pytanie odpowiedz ;/
|
|
 |
|
 |
|
o1ciak
|
Temat postu: Wys艂any: Sob, 20 Lut 2010 20:25 |
|
| Forumowicz |
 |
|
|
Rejestracja: Pon, 07 Wrz 2009 17:11 Posty: 602 Zdj臋cia: 8 Miejscowo艣膰: Boles艂awiec-Sundern
|
Idz co weta kt贸ry zna si臋 na tej rasie. Mi te偶 jedna wetka zaproponowa艂a operacje, ale wtedy kiedy pies osi膮gnie wiek dojrza艂y- pies ro艣nie, sk贸ra si臋 naci膮ga. Nie da艂o mi to spokoju i pojecha艂am do specjalisty okulisty i wystarczy艂o szczeniakowi podwi膮za膰 g贸rne powieki aby rz臋sy nie le偶a艂y na ga艂kach i po problemie.
Ps Sunia jest pi臋kna 
_________________ sharpei-mistertwister.flog.pl
Pozdrawiamy Ola z Twisterkiem 
|
|
 |
|
 |
|
muszkieterka2
|
Temat postu: Wys艂any: Sob, 20 Lut 2010 20:34 |
|
| Forumowicz |
 |
 |
|
|
|
karpik....nadal myslisz nad operacja???...zosta艂o ma艂o czasu...
Moze zrobi艂bys i wklei艂 tutaj zblizone oczka suni 
Monika i Yoko
|
|
 |
|
 |
|
karpik
|
Temat postu: Wys艂any: Pi膮, 26 Lut 2010 14:25 |
|
| Nowy |
 |
|
|
|
|
Operacja ju偶 zrobiona piesek ju偶 szcz臋艣liwy ropka mu nie leci tylko musze pilnowa膰 偶eby nie drapa艂 bo ma szwy
|
|
 |
|
 |
|
betka35
|
Temat postu: Wys艂any: Pi膮, 26 Lut 2010 20:31 |
|
| Shar-Pei Maniak |
 |
 |
|
|
Rejestracja: Pon, 17 Lip 2006 12:25 Posty: 1767 Zdj臋cia: 263 Miejscowo艣膰: ok/Wroc艂aw-Trzebnica
|
karpik napisa艂(a): Operacja ju偶 zrobiona piesek ju偶 szcz臋艣liwy ropka mu nie leci tylko musze pilnowa膰 偶eby nie drapa艂 bo ma szwy
...grube skarpetki na 艂apy....lub ko艂nierz jesli jest niespokojna i drapie.......  ..b臋dzie OK
_________________ "Je艣li pies spojrzy na ciebie i nie chce podej艣膰, powiniene艣 dok艂adnie przyjrze膰 si臋 swojemu sumieniu" - Woodrow Wilson
pzdr. Beata
www.sharpei-quarenon.pl
http://sharpeiquarenon.blox.pl/html
|
|
 |
|
 |
|
karpik
|
Temat postu: Wys艂any: Sob, 27 Lut 2010 22:31 |